Welkom
Bedrijf
Fabriek
Kwaliteit
Rundvee
Varkens
Paarden
Schapen
Huisdiervoeders
Fourage
Kunstmest
Vacatures
Contact

Paarden - Hartog

Hartog Lucernemix
Hartog Lucernemix is een kwalitatief hoogwaardig ruwvoeder met zeer veelzijdige eigenschappen. Het is kerngezond, energierijk en het is van nature rijk aan calcium, vitaminen en mineralen. Het jonge, verse groen (gehakselde lucerne vermengt met haver- en klaverbestanddelen) vormt een belangrijk component. Deze combinatie staat garant voor een verhoogd energiegehalte, bij een gereduceerd gehalte aan uitgebalanceerde en volledig verteerbare eiwitten. Bovendien is er melasse toegevoegd, wat de goede smaak verbetert.

Hartog Concept
Hartog Concept is een brok, die uitsluitend volwaardige bouwstoffen bevat en helemaal afgestemd is op de spijsvertering van het paard. De basis wordt gevormd door vezelrijke lucerne en zuivere granen als haver, gerst, maÔs en tarwe. Verder zijn hieraan in de juiste verhouding vitamines, mineralen en een bewezen kruidenmengsel toegevoegd. Hartog Concept bevat alles voor een goede conditie, glanzende vacht, soepele spieren en sterke botten en pezen.

Hartog Balance Structuurmuesli
Hartog Balance Structuurmuesli is geschikt voor alle paarden. Voor recreatie- en hobbypaarden is de Hartog Balance Structuurmuesli het totaalvoer bij uitstek. De ingrediŽnten zijn zo op elkaar afgestemd dat uw paard de juiste hoeveelheid vitaminen, mineralen en energie krijgt. Voor sportpaarden is de Hartog Balance Structuurmuesli ideaal als natuurlijk en hoogwaardig basisvoer. Hoeft het paard geen sportieve prestaties te leveren? Dan kan worden volstaan met uitsluitend Hartog Balance Structuurmuesli.

Hartog Energy Classic: Granenmix met haver
Hartog Energy Classic is een krachtvoer dat zorgt voor energie op maat, op het juiste tijdstip. Het heeft een hoge opname en een zeer goede verteerbaarheid. Hartog Energy Classic bevat zes verschillende granen met plantaardige oliŽn. Bovendien bevat het veel vitaminen en mineralen.

Hartog Energy Special: Granenmix zonder haver
Hartog Energy Special is een granenmix zonder haver, speciaal voor havergevoelige paarden. Hartog Energy Special is samengesteld volgens het concept van Hartog Energy Classic en het heeft dezelfde overtuigende voordelen. Dit krachtvoer bevat vijf verschillende granen (geen haver).

Terug

 

 

 


Hartog Lucernemix

 

 


Hartog Balance Structuurmuesli