Welkom
Bedrijf
Fabriek
Kwaliteit
Rundvee
Varkens
Paarden
Schapen
Huisdiervoeders
Fourage
Kunstmest
Vacatures
Contact

Paarden - Havens

Havens Basis-Sportbrok
Havens Basis-Sportbrok is een algemene conditie- en onderhoudsbrok voor paarden en pony's, die licht tot gemiddeld moeten presteren. Deze brok heeft een gematigd energieniveau en bevat goed verteerbare eiwitten. Daarnaast bevat de Basis-sportbrok voldoende vitaminen voor een goede basisconditie.

Havens Draversbrok
Havens Draversbrok is een complete prestatiebrok voor alle typen sportpaarden. Deze brok heeft een hoge energiewaarde en een laag eiwitniveau, waardoor er voor een optimale conditie gezorgd wordt. Verder wordt de natuurlijke opbouw van spier- en zenuwstelsel gestimuleerd door hoge gehalten aan biotine, B-vitaminen en vitamine E.

Havens Derby-Compactbrok
De Havens Derby-Compactbrok is gericht op dressuur en  draf- en rensport. Het is een energierijke brok, die is opgebouwd uit veel granen. Het eiwitgehalte van deze brok is laag. Daarnaast is de vitaminering van deze brok zeer hoog, waardoor paarden fitter worden.

Havens Vijfgranenmix
Havens Vijfgranenmix levert de natuurlijke energie voor uw paard. Havens Vijfgranenmix heeft een zeer hoge energiewaarde en een laag eiwitgehalte. Het is een puur graanproduct en het bevat geen toevoegingen. Daarom is Havens Vijfgranenmix een perfecte aanvulling op krachtvoer. 

Havens Power-Plus Mix
Havens Power-Plus Mix is een mengeling van zeer energierijke granen en is zeer geschikt voor het behalen van prestaties op wedstrijdniveau. Het eiwitniveau is zeer laag en de Power-Plus Mix geeft de extra kracht wanneer deze wordt gevraagd.

Havens Sportmengeling
Havens Sportmengeling is een allround paardenmuesli met een hoge verteerbaarheid en een laag eiwitgehalte. Het is een geschikte muesli voor alle sportpaarden en geeft extra energie na piekbelasting. Bovendien worden paarden snel terug in conditie gebracht na zware inspanningen of veel belasting.

Havens Reformkruidenmuesli
De Reformkruidenmuesli wordt gevoerd als aanvulling op de Onderhoudsbrok, Draversbrok of Derby-Compactbrok. Deze muesli is eiwitarm en bevat een hoge vitaminering. Bovendien is de reformkruidenmuesli lichtverteerbaar, stofvrij en smakelijk en daarom kan het een oplossing zijn voor allergie-gevoelige paarden.

Havens Merriebrok
Havens Merriebrok bevat een verhoogd energie- en eiwitgehalte voor de groei van het veulen en een optimale melkproductie. Daarnaast is de vitaminering hoog; o.a. een hoog gehalte aan vitamine A en pro-vitamine A ter ondersteuning van de vruchtbaarheid van de merrie en het immuunsysteem van het veulen.

Havens Veulenbrok
Havens Veulenbrok is geschikt voor veulens tot n anderhalf jaar. Het is een bijzonder energierijk krachtvoer, die aangevuld is met veel vitaminen, mineralen, sporenelementen en melkproducten. Ook bevat de brok een hoge smakelijkheid, zodat het voeren zeer snel na de geboorte kan beginnen.

Havens Muesli zonder Haver
Havens Muesli zonder Haver is een dieetmuesli met een gematigd energieniveau en een goed verteerbaar eiwit. Het is geschikt voor alle type recreatiepaarden, die gematigd gevoerd moeten worden. Ook is deze muesli geschikt voor drachtige paarden of zogende merries en opgroeiende veulens. Havens Muesli zonder Haver is ook te gebruiken voor nerveuze of temperamentvolle of als kuur voor allergiegevoelige paarden.

Havens Slobber
Havens Slobber bevat veel vitaminen en mineralen en heeft een laag energieniveau. Havens Slobber is zowel nat als droog te voeren. Bovendien is het zeer smakelijk en dus ideaal voor kieskeurige paarden.

Havens Kentucky Lite E.
Havens Kentucky Lite E. is een exclusieve mix van zwarte en blanke haver, gerst, gebroken mas, soyaolie, tarwe en een speciale vitaminekorrel. Havens Kentucky Lite E. kan gevoerd worden aan alle paarden, hetzij als compleet krachtvoer of als aanvullend voer naast een ander krachtvoer.

Terug

 

 

 


Havens Basis-Sportbrok

 

 

 

 

 Havens Draversbrok

 

 

 

 

 Havens Reformkruidenmuesli