Welkom
Bedrijf
Fabriek
Kwaliteit
Rundvee
Varkens
Paarden
Schapen
Huisdiervoeders
Fourage
Kunstmest
Vacatures
Contact

Paarden - Hippostar

Hippostar Sport
Hippostar Sport is volledig krachtvoer voor paarden. Deze sportbrok zorgt voor een juiste balans in het rantsoen van paarden, die in de sport gebruikt worden. De eiwtten bevatten in ruime mate de voor een paard noodzakelijke aminozuren, vitamines, mineralen en sporenelementen.

Hippostar Prestatie
Hippostar Prestatie is een granenbrok die prima past in het rantsoen van paarden die extra moeten presteren, zoals sportpaarden en dekhengsten. Deze brok bevat een hoog energiegehalte, elektrolyten en alle noodzakelijke vitaminen en mineralen in de juiste verhoudingen.

Hippostar Vipagraan
Hippostar Vipagraan is een volledig voer dat paarden glans geeft en een optimale conditie waarborgt. Het bestaat uit blanke en zwarte haver, gerst, tarwe en gebroken mas. Tevens is soyaolie en een korrel toegevoegd, die de benodigde vitaminen, mineralen en sporenelementen bevatten. Het is een smakelijk product door de grote variatie in granen. Bovendien wordt de speekselafgifte en de vertering bevordert, doordat de vele hele granen goed gekauwd moeten worden. Door de hoge voedingswaarde is het uitstekend geschikt om zieke paarden of paarden in slechte conditie weer snel op peil te krijgen.

Hippostar Reformgranenmix
Hippostar Reformgranenmix is volledig krachtvoer voor paarden, die iets extra's nodig hebben. Aan dit zeer smakelijke voer van geschoonde en ontsloten granen met een gevitamineerde korrel is een met zorg samengestelde kruidenmengeling toegevoegd. Deze kruiden hebben een heilzame werking op de ademhalingswegen en spieren en werken preventief tegen koliek. Dit product is licht verteerbaar en wordt door de meest kieskeurige paarden gegeten.

Terug