Welkom
Bedrijf
Fabriek
Kwaliteit
Rundvee
Varkens
Paarden
Schapen
Huisdiervoeders
Fourage
Kunstmest
Vacatures
Contact

Paarden - Pavo

Pavo Basic Plus
Pavo Basic Plus is een speciale basisbrok voor recreatie- en sportpaarden. Het bevat extra essentiŽle vitamines, mineralen en sporenelementen en het zorgt voor gezonde hoeven en een glanzende vacht. Pavo Basic Plus heeft een laag eiwitgehalte en is havervrij. Bovendien zorgt het door de goede energieopbouw dat uw paard rustig blijft en dat het voldoende voedingsstoffen krijgt.

Pavo Condition Extra
Door een uitgebalanceerde energieopbouw en complete vitaminisering is Pavo Condition Extra perfect geschikt voor paarden in recreatie en lichte sport. Pavo Condition Extra heeft een laag eiwitgehalte en bevat geen haver. Het verhoogde aandeel biotine zorgt voor gezonde hoeven en een glanzende vacht.

Pavo Energy Control
Pavo Energy Control is specifiek sportvoer voor zware en langdurige prestaties. Door de hoogwaardige essentiŽle oliŽn uit lijnzaad in Pavo Energy Control komt de energie tijdens de hele krachtprestatie beschikbaar en blijft uw paard toch perfect beheersbaar. Deze brok is uitermate geschikt als het gaat als om uithoudingsvermogen, beheersbaarheid en een uitstekende gezondheid.

Pavo Podo Lac
Pavo Podo Lac is een speciaal voer voor de merrie en haar ongeboren veulen. Het vult de veranderde voedingsbehoeften van uw dragende merrie aan, het houdt uw merrie tijdens en na de dracht in een gezonde conditie en stimuleert de melkgifte na de geboorte.Ook zorgt het door de toegevoegde vitamine E en Beta-Caroteen voor een goede uitdrijving van de placenta en verbetering van de vruchtbaarheid. Podo draagt bij tot een optimale ontwikkeling van het skelet van het ongeboren veulen in de laatste drie maanden van de dracht.

Pavo Podo Grow
Pavo Podo Grow is het voer voor de ontwikkeling van uw gespeende veulen tot volwassen paard. Toegevoegd magnesium en de juiste verhouding aan calcium en fosfor zijn de bouwstenen van botten. Zink, koper en mangaan in goed opneembare vorm zijn toegevoegd voor een ongestoorde botgroei. Pavo Podo Grow zorgt voor een optimale uitharding van het beendergestel en verzorging van pezen en gewrichten, de basis voor strek beenwerk op latere leeftijd. Pavo Podo Grow is zo een belangrijke vervolgstap in het voorkomen van OC / OCD in de eerste twee levensjaren.

Pavo Slobber
Pavo Slobber is een volledig krachtvoer en kan dus elke dag als gewoon basiskrachtvoer gebruikt worden. Ook is Pavo Slobber prima te voeren naast het normale rantsoen. Pavo Slobber bevat zorgvuldig geselecteerde grondstoffen, geen geur- en smaakstoffen en is na bereiding natuurlijk stofvrij. Door de gemakkelijke opname is Pavo Slobber ook uitermate geschikt voor oudere paarden met gebitsproblemen, voor snel herstel na een flinke inspanning of na een ziekte en voor conditieverbetering.

Pavo Nature's Best
Pavo Nature's Best is een uitgebalanceerde en smakelijke muesli, die de optimale concentratie van natuurlijke grondstoffen, vitamines, sporenelementen en mineralen bevat. Pavo Nature's Best is net zo volwaardig als krachtvoer en vormt naast ruwvoer iedere dag de basis voor een goede gezondheid. Door de aanwezigheid van smakelijke wortelen, waardevolle structuur van lucerne en spelt wordt de spijsvertering gestimuleerd. Hierdoor zal het paard gedurende de dag langer bezig zijn met kauwen, waardoor de darmflora wordt ondersteund. Pava Nature's Best heeft een laag eiwitgehalte en is suikerarm en havervrij.

Pavo SportsFit Muesli
Bij intensieve inspanning verdienen pezen, spieren en gewrichten extra aandacht. Pavo SportsFit Muesli ondersteunt hierin. Het zorgt voor een goede verzorging van pezen, spieren en gewrichten. Bovendien geeft Pavo SportsFit Muesli glans en extra uithoudingsvermogen zonder dat het paard te heftig wordt.

Pavo Liga
Pavo Liga is krachtvoer voor IJslanders. IJslanders krijgen normaliter weinig krachtvoer, maar de behoefte aan vitamines en mineralen is hoog. Aan Pavo Liga worden tweemaal zoveel vitamines en mineralen toegevoegd als aan normaal krachtvoer, exact in de verhouding die voor IJslanders optimaal is. Pavo Liga bevat de vitamines en sporenelementen die een IJslander nodig heeft voor een goede gezondheid. Dit product is ook geschikt voor andere sobere rassen, die weinig krachtvoer krijgen, maar die wel een hoge behoefte hebben aan vitamines en mineralen.

Pavo Aura
Pavo Aura is een complete aanvulling op zowel het zomerrantsoen als het winterrantsoen van een IJslander. Pavo Aura zijn vitamine- en mineralenkoeken, Met ťťn koek per dag wordt keurig voorzien in de dagelijkse behoefte aan alle belangrijke vitamines, mineralen en sporenelementen die een IJslander nodig heeft.

Pavo Summerfit
Pavo Summerfit is een dagelijkse aanvulling voor grazende paarden. Grazende paarden krijgen via weidegras voldoende energie, eiwit en vezels binnen, maar paarden kunnen hieruit vaak onvoldoende belangrijke bouwstoffen halen. Via Pavo Summerfit kun je je paard bijvoeren met koeken, waar alleen de noodzakelijke vitaminen, mineralen en sporenelementen in de juiste verhouding in zitten.

Pavo Eplus
Bij stevige lichamelijke inspanning kan er een spierverzuring optreden. Hierdoor kan de prestatie of arbeid van het paard snel teruglopen. Met Pavo Eplus beweegt het paard zich zichtbaar soepeler en het kan de inspanning langer en gemakkelijker volhouden. Pavo Eplus bevat krachtige antioxidanten, zoals vitamine E, C en selenium, welke de natuurlijke weerstand tegen de verzuring van spieren verhogen. Extra toegevoegd magnesium bevordert de spiercoŲrdinatie.

Pavo TotalSupply
Met Pavo TotalSupply geef je je paard alle waardevolle vitamines, mineralen en sporenelementen, die dagelijks noodzakelijk zijn. Voor een goede opname wordt gebruik gemaakt van mineralen en sporenelementen met een hoge biologische beschikbaarheid. Pavo TotalSupply kan ook gebruikt worden als extra aanvulling voor paarden op leeftijd.

Equiral Sport
Equiral Sport is ideaal voor paarden en pony's, die regelmatig intensieve prestaties moeten leveren. De uitgebalanceerde verhouding tussen de grondstoffen in Equiral Sport is speciaal gebaseerd op de lichaamsfunctie van het sportpaard. Equiral Sport is een smakelijk voer, dat de dieren in staat stelt snel te herstellen na de geleverde inspanning. De kwalitatief hoogwaardige, zorgvuldig geselecteerde kruiden die aan Equiral Sport worden toegevoegd, zijn speciaal voor het leveren van topprestaties samengesteld.

Equiral Structuurmix
Equiral Structuurmix is een verfijnde kruidenmuesli, met de kracht van vezelrijke lucernestukjes. Equiral Structuurmix is zeer licht verteerbaar en bijzonder smakelijk. Door de vezelrijke samenstelling moet het paard goed kauwen, waardoor een gezonde darmwerking wordt verkregen. Aan Equiral Structuurmix zijn kwalitatief hoogwaardige kruiden toegevoegd, die ten goede komen aan de gezondheid van het paard.

Equiral Qi
Equiral Qi is een zeer smakelijke gezondheidsmuesli voor ieder type paard en pony. Het kan elke dag worden gegeven als complete aanvulling naast ruwvoer en/of weidegang. Equiral Qi is samengesteld uit 100% natuurzuivere grondstoffen, die je paard of pony voorzien van dagelijkse energie. Bovendien is het licht verteerbaar en bijzonder smakelijk en bevat Equiral Qi een laag eiwitgehalte en dekt het de totale vitamine- en mineralenbehoefte van het paard en de pony. De muesli is havervrij en bevat geen kruiden, omdat deze een sterke invloed hebben op het karakter en specifieke lichaamsfuncties van het paard.

Terug

 

 

 


Pavo Condition Extra

 

 

 

 

 Pavo Slobber

 

 

 


 Pavo Nature's Best

 

 

 

 

 

 


Equiral Qi